Kulový Blesk Film : Kulový blesk (1979) - Titlovi.com - Ladislav smoljak, zdeněk podskalský st.. Ve filmu kulový blesk si zahrála drobnou roli škoda 120l. Directed by zdenek podskalský, ladislav smoljak. Pokud už máte kulový blesk vypůjčený, pro opětovné přehrání zadejte kód z sms. (ožralý knotek vede procesí neméňe ožralých účastníků dvanáctisměny do bytu blesk, hlášky z kulového blesku, kulový blesk hlášky, vtipné hlášky z filmu kulový blesk. < zobrazit všechny videa v kategorii trailery, filmy, seriály.

Komedie o dvanáctinásobné směně bytů, kterou její organizátor, advokát radosta, právem nazval akce kulový blesk.komedie, československo, 1978. < zobrazit všechny videa v kategorii trailery, filmy, seriály. Kulový blesk je česká filmová komedie, kterou natočili režiséři ladislav smoljak a zdeněk podskalský v roce 1978. With rudolf hrusínský, karel kalas, josef abrhám, daniela kolárová. Blesk uhodil 200m vedle kamery.

Kulový blesk (1978) - Filmový přehled
Kulový blesk (1978) - Filmový přehled from starbase.nfa.cz
Kulový blesk) is a 1979 czechoslovak comedy film. Mezi státy, kde byl film natáčen patří. Akci nazvanou kulový blesk komplikuje váhání vychytralé babičky jechové, svatba postarších počínaje vynálezcem severínem přes psychologa knotka k právníkovi radostovi jde ve filmu o. Рудольф грушинский, йозеф абрхам, милада жежкова и др. Kulovy blesk 1978 cze sub.cze.eng @tomyx;.iso. Ve filmu kulový blesk si zahrála drobnou roli škoda 120l. Komedie o dvanáctinásobné směně bytů, kterou její organizátor, advokát radosta, právem nazval akce kulový blesk.komedie, československo, 1978. Severin, flieger a opatrná, jechová, drahotovi, pivoňka a fazekašovi.

Kde se natáčel film kulový blesk, ve kterém účinkují rudolf hrušínský, josef abrhám, daniela kolářová, ladislav smoljak.

Akci nazvanou kulový blesk komplikuje váhání vychytralé babičky jechové, svatba postarších počínaje vynálezcem severínem přes psychologa knotka k právníkovi radostovi jde ve filmu o. U ladislava smoljaka jde o jeho režijní debut. Uvařte si dobrou brazilskou kávu a udělejte si test, jak dobře film znáte. Film vypráví příběh o „největší akci v dějinách stěhování, dvanáctisměně bytů v praze. Mythematica remix of zdenek lukas's kulovy blesk soundtrack. Kulovy blesk 1978 cze sub.cze.eng @tomyx;.iso. The screenplay was written by zdeněk svěrák, ladislav smoljak and zdeněk podskalský and the film was directed by smoljak and podskalský. Film byl natočen v roce 1978. Rudolf hrusínský, ladislav smoljak, daniela kolárová vb. Komedie o dvanáctinásobné směně bytů, kterou její organizátor, advokát radosta, nazval akce kulový blesk. Komedie o dvanáctinásobné směně bytů, kterou její organizátor, advokát radosta, právem nazval akce kulový blesk.komedie, československo, 1978. Kde se natáčel film kulový blesk, ve kterém účinkují rudolf hrušínský, josef abrhám, daniela kolářová, ladislav smoljak. Blesk uhodil 200m vedle kamery.

Největší akce v dějinách stěhování!!!komedie o dvanáctinásobné právě teď, nova cinema (y) akce kulový blesk začíná, udělejte si dobrou brazilskou kávu a zapněte tv Severin, flieger a opatrná, jechová, drahotovi, pivoňka a fazekašovi. Ve filmu kulový blesk si zahrála drobnou roli škoda 120l. Kulový blesk) is a 1979 czechoslovak comedy film. (ožralý knotek vede procesí neméňe ožralých účastníků dvanáctisměny do bytu.

Kulový blesk (1978): "Natáčení Kulového blesku byla ...
Kulový blesk (1978): "Natáčení Kulového blesku byla ... from www.tvguru.cz
Komedie o dvanáctinásobné směně bytů, kterou její organizátor, advokát radosta, právem nazval akce kulový blesk.komedie, československo, 1978. < zobrazit všechny videa v kategorii trailery, filmy, seriály. Kulový blesk) is a 1979 czechoslovak comedy film. Akci nazvanou kulový blesk komplikuje váhání vychytralé babičky jechové, svatba postarších počínaje vynálezcem severínem přes psychologa knotka k právníkovi radostovi jde ve filmu o. Brácha za všechny peníze (1978). Uvařte si dobrou brazilskou kávu a udělejte si test, jak dobře film znáte. Film vypráví příběh o „největší akci v dějinách stěhování, dvanáctisměně bytů v praze. Za povšimnutí stojí, že na některých záběrech je vidět, že auto nemá.

Za povšimnutí stojí, že na některých záběrech je vidět, že auto nemá.

Ladislav smoljak, zdeněk podskalský st. Připravit, zorganizovat a provést výměnu dvanácti bytů je dílo hodné mistra. Josef abrhám, karel bělohradský, daniel beran and others. (knotkovi a doktor radosta polemizují nad domněle mrtvým mistrem bílkem.) » kulový blesk. Buy whole mythematica album online here. Kulovy blesk 1978 cze sub.cze.eng @tomyx;.iso. Film byl natočen v roce 1978. Největší akce v dějinách stěhování!!!komedie o dvanáctinásobné právě teď, nova cinema (y) akce kulový blesk začíná, udělejte si dobrou brazilskou kávu a zapněte tv Bílek, půlpánovi, kadlecovi, ječní, knotkovi, ing. Komedie o dvanáctinásobné směně bytů, kterou její organizátor, advokát radosta, právem nazval akce kulový blesk. Film vypráví příběh o „největší akci v dějinách stěhování, dvanáctisměně bytů v praze. Připravit, zorganizovat a provést výměnu dvanácti bytů je dílo. < zobrazit všechny videa v kategorii trailery, filmy, seriály.

Piorun kulisty to nazwa eksperymentu polegającego na tym, aby 12 rodzin na jeden dzień zamieniło się swoimi mieszkaniami. Připravit, zorganizovat a provést výměnu dvanácti bytů je dílo hodné mistra. V roce 1979 měl premiéru film kulový blesk (režie ladislav smoljak a zdeněk podskalský). Kulový blesk) is a 1979 czechoslovak comedy film. Komedie o dvanáctinásobné směně bytů, kterou její organizátor, advokát radosta, právem nazval akce kulový blesk.komedie, československo, 1978.

GALERIE: Půl milionu za otcovu režii! Syn Smoljaka válčí s ...
GALERIE: Půl milionu za otcovu režii! Syn Smoljaka válčí s ... from img.blesk.cz
U ladislava smoljaka jde o jeho režijní debut. Největší akce v dějinách stěhování!!!komedie o dvanáctinásobné právě teď, nova cinema (y) akce kulový blesk začíná, udělejte si dobrou brazilskou kávu a zapněte tv Komedie o dvanáctinásobné směně bytů, kterou její organizátor, advokát radosta, právem nazval akce kulový blesk.komedie, československo, 1978. Josef abrhám, karel bělohradský, daniel beran and others. Bílek, půlpánovi, kadlecovi, ječní, knotkovi, ing. Do jednoho místa blesk 2x neuhodí. (ožralý knotek vede procesí neméňe ožralých účastníků dvanáctisměny do bytu blesk, hlášky z kulového blesku, kulový blesk hlášky, vtipné hlášky z filmu kulový blesk. The screenplay was written by zdeněk svěrák, ladislav smoljak and zdeněk podskalský and the film was directed by smoljak and podskalský.

(ožralý knotek vede procesí neméňe ožralých účastníků dvanáctisměny do bytu.

Kulový blesk v bytě mistra bílka, bývalého operního pěvce, se sešla společnost zájemců o výměnu bytu. Severin, flieger a opatrná, jechová, drahotovi, pivoňka a fazekašovi. Ve filmu kulový blesk si zahrála drobnou roli škoda 120l. Připravit, zorganizovat a provést výměnu dvanácti bytů je dílo hodné mistra. The screenplay was written by zdeněk svěrák, ladislav smoljak and zdeněk podskalský and the film was directed by smoljak and podskalský. Josef abrhám, jan svěrák, emilie zíchová and others. Kulový blesk) is a 1979 czechoslovak comedy film. Škoda 120 l ve filmu: Mezi státy, kde byl film natáčen patří. Parametry produktu kulový blesk český název 1978 rok výroby českosloven. Pokud už máte kulový blesk vypůjčený, pro opětovné přehrání zadejte kód z sms. Blesk uhodil 200m vedle kamery. Kulový blesk je česká filmová komedie, kterou natočili režiséři ladislav smoljak a zdeněk podskalský v roce 1978.

Hlášky ve filmu kulový blesk kulovy blesk. Directed by zdenek podskalský, ladislav smoljak.